Vanliga frågor

Below you will find most of the answers to your questions about our products. If you do not find answers to your questions, you are always welcome to contact us.
Traditionell kinesisk medicin är en omfattande läkekonst som har funnits i mer än 5000 år och har genom tiden utvecklats oavbrutet. Zonterapi är en behandlingsmetod som används för att påverka hjärnans långsiktiga förmåga att reglera smärta. Metoden går ut på att stimulera olika reflexzoner på bland annat fötter som representerar kroppens olika organ och kroppsdelar. Ett distinkt tryck leder till en reaktion i det området zonen motsvarar. Respektive zon på foten som stimuleras av tryck från sulorna påskyndar läkningsprocessen och ökar blodcirkulationen i just den specifika kroppsdelen eller organet som zonen motsvarar. När en reflexzon utsätts för stimulans ökar även energiflödet som aktiverar kroppens alla muskler, organ och vävnader när energin frigörs.
Med våra hälsosulor är det som att få akupunktur utan nålar, massage utan händer och zonterapi utan fingrar. Det är helt enkelt en kombination av zonterapi och akupunktur. Våra hälsosulor har inbyggda akupunkturpunkter, taggar, kuddar och magneter för att sticka och trycka under fötterna. Att använda våra hälsosulor är som att få zonterapi- och akupunkturbehandling. De ökar blodcirkulationen, syre- och näringsdistributionen, minskar mjölksyror, smärta och värk. De inbyggda magneterna är till för att påverka kroppens elektriska fält och för att få cellerna att arbeta med högre kapacitet. Magneter motverkar olika besvär i rygg, knän men även mot migrän, tillfällig huvudvärk och sömnproblem. Våra hälsosulor trycker och sticker på olika punkter i meridiansystemet vilket kan påverka och stärka kroppen. Blodcirkulationen och energiflödet ökar i kroppen vilket leder till att kroppens självläkningsprocess sätts i gång.
Ger fotmassage Återställer balansen i kroppen Förebygger ohälsa Förbättrar sömnkvalitén Stärker immunförsvaret Ökar blodcirkulation Förhindrar och lindrar besvär
Våra hälsosulor är i grunden som alla andra inlägg. De ökar komforten, ger stöd och dämpning för att avlasta fötter. Sulorna avlastar fötterna så att du få mindre ont vilket leder till att du kan stå, gå och träna längre. Förutom de ovannämnda fördelarna så påverkar våra hälsosulor dessutom många inre processer positivt, från immunsystemet till nerv- och hormonsystemet. Foot Points hälsosulor (zonterapisulor, magnetsulor och massagesulor) är inga vanliga skoinlägg och skiljer sig också från formgjutna sulor. Våra hälsosulor är försedda med elastiska akupunkturpunkter, taggar, kuddar och magneter som masserar och aktiverar fotsulans viktiga reflexzoner. Sulorna avlastar ansträngda fötter och ger en skön känsla för varje steg du tar. Det viktigaste av allt är att våra sulor lindrar och motverkar dina problem med smärta och värk i fötterna och kroppen på ett effektivt sätt utan din vetskap.
Hälsosulor ger fotmassage på specifika reflexpunkter, ökar blodcirkulation i kroppen och får dig att känna dig avslappnad. Under och efter användning kommer du känna dig pigg och avslappnad, som att du har fått zonterapi- eller akupunkturbehandling, men en mjukare och skönare behandling. Våra hälsosulor är till för att öka blodcirkulationen, syre- och näringsdistributionen, minska mjölksyror, smärta och värk. De inbyggda magneterna är till för att påverka kroppens elektriskafält och för att få cellerna att arbeta med högre kapacitet. Ökad blodcirkulation i kroppen påverkar signalsystemet som aktiverar kroppen till självläkning på olika sätt.
Alla våra sulor ger dig möjlighet att öka blodcirkulationen och får dig att må bra på olika sätt. Men för att underlätta ditt val av våra hälsosulor så har vi gjort en guide som förenkla dit val av hälsosulor: Titta hit >>
En del användare kan i början få ont i fötterna när de använder våra hälsosulor, detta kan bland annat bero på individens fottyp, vikt och hälsoproblem. Smärtan betyder att det finns obalans i en zon. En zon kan vara blockerad på olika sätt, av exempelvis dålig blodcirkulation. Om kroppen är i obalans kan den inte läka sig själv. För att bli av med smärta måste kroppen först hamna i balans. Om du exempelvis har ont i knäna och ryggen kan det vara symtom på att du ha obalans i kroppen, vilket våra hälsosulor kan hjälpa till att ta bort. Får du smärta vid användning av våra hälsosulor kan du börja med att använda hälsosulor i kortare intervall till en början (som 30-60 minuter åt gången). Öka sedan tiden gradvis och utgå från din egen känsla. Efter några veckors användning lär smärtan vara borta även vid längre användningstillfällen.

Using our health soles is like getting a reflexology and acupuncture treatment. Therefore, it is common for you to feel thirsty and dizzy. In the beginning when using our health soles try to rest for a while after use and drink more water. This will pass after a few uses once the body has started to get used to it.

Hälsosulor ska inte användas av gravida kvinnor och barn under 10 år. Det är också viktigt att dricka mycket vatten under och efter användningen. De kan användas varje dag för olika syften, men överansträng dig inte när du använder våra sulor. Känner du obehag kan du vila ett par dagar. Beroende på individens problem och vilka hälsosulor du använder så kommer du att vänja dig efter ett tags användning och du kan då lätt använda dem många timmar varje dag.

Hälsporre
Smärta i hälsenan
Mortons sjukdom
Artros
Känsliga diabetsfötter
Nertrampad framfot
Pacemaker
Ryggsmärta
Knäsmärta
Ont i nacken
Leder och muskler

Japp, våra hälsosulor kan vara en lösning till ovanstående problem men det gäller att välja rätt hälosulor till dina problem med smärta och värk. Välj rätt sulor här >>
Våra hälsosulor kan lindra och hindra dina problem med smärta och värk i nacke fötter, knän, rygg, leder och muskler. Våra hälsosulor avlastar, masserar, aktiverar och stimulerar alla viktiga reflexpunkter under fötterna och detta få dig att må bra. Hur effektiv och hur snabb läkesprocessen blir beror på individens egna problem och dagliga vanor. Du kan känna skillnaden direkt efter 5 minuter men resultatet kan även komma efter många veckor eller månader.
Observera att våra hälsosulor inte är något läkemedel som man mår bra av omedelbart. Våra sulor är som akupunktur och zonterapi som är baserad på traditionell kinesisk medicin. Du känner omedelbart hur sulorna masserar dina fötter och den stora skillnaden kan komma efter några veckor upp till flera månaders användning.

Våra zonterapisulor och magnetsulor är i grund uppbyggda som en spikmatta. De ökar blodcirkulationen och får dig att känna ett högre välbefinnande. Skillnaden från en spikmatta är att vi har utvecklat och lagt till elastiska akupunkturpunkter, magneter, taggar och kuddar för att de ska kännas mjuka och behagliga att ha i skorna samtidigt som de ger bättre effekt. Dessutom är de betydligt mer praktiska och smidiga än en spikmatta!

Sist men inte minst. Lid inte av fotsmärta när det finns hjälp att få. Foot Points hälsosulor ger stöd och avlastar dina fötter. Men inte bara det, smärtande fötter behöver träning och med våra hälsosulor tränas dina fötter för varje steg du går tack vare våra omsorgsfulla inbyggda och uppbyggda akpunkturpunkter, taggar, kuddar och magneter. Hälsosulor stärker fotens muskulatur, du får mindre ont eller blir av med smärta i fötterna och kroppen. Våra hälsosulor är lösningen till dina problem med smärta och värk i nacke, fötter, knän, rygg, leder och muskler. Nöjd-kund-garanti.

Rulla till toppen